Friss topikok

Linkblog

ÁllásVarázs - Ingyenes álláshirdetések

Országos álláshirdetési portál, sok kategóriával, teljesen ingyen! További előny, hogy hirdetését naponta egyszer frissítheti, így a listák elejére kerül. Természetesen ezt is ingyen teheti.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ingyenes álláshirdetési lehetőség munkáltatóknak, sok kategóriában

2008.07.28. 01:28 | allasvarazs | 4 komment

Címkék: munka ingyen munkahely hirdetes allas allasajanlat allashirdetes ingyenes allashirdetes ingyenes hirdetes feladas munkaltato allaskereso allas tallozo

Elindítottunk egy weboldalt, melynek fő irányvonala az álláshirdetés. Elsősorban munkáltatók számára biztosítunk ingyenes álláshirdetési lehetőséget, elősegítve ezáltal egy olyan oldal létrejöttét, ahol a munkáltatók egyszerűen közzétehetik állásajánlataikat, az álláskeresők pedig könnyebben találhatják meg a nekik megfelelő munkát.

A hirdetéseket moderáljuk, mert nem kívánunk teret engedni a komolytalan ajánlatok nagyszámú megjelenésének. Ezzel a szándékkal összhangban hoztuk létre a frissítési lehetőséget, mely funkció használatával a hirdető naponta egyszer a listák elejére juttathatja hirdetését, így nem szükséges azt újra és újra feladni, hogy szemelőtt legyen.

 

A weboldalt az alábbi címen érheti el:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allasvarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr61411962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalán 2008.07.30. 02:02:16

Sziasztok!
Munkáltatóként engem nagyon meggyőzött ez a "kis" hirdetőoldal . Már több kiváló alkalmazottat is találtam a segítségével.

És tényleg nem került semmibe :-) További sikert és kitartást az üzemeltetőknek, csak így tovább!

Üdv:
Zalán

Gábor 2008.09.29. 10:49:20

Külföldről hazatérve szembesültem az álláskeresők örök problémájával: kevés a lehetőség, nincs igazán összeszedett,EGYSZERŰ oldal, mindenhol csak a fél órás regisztrációs lépések után tud érdemi "munkát" végezni az ember.

Itt ilyen nincs, apróhírdetés formájában azonnal és egyszerűen elérhető minden állás hírdetés, szóval az ötlet és megvalósítás egyaránt kiváló!

Egy-két hírdetésre már magam is lecsaptam, és mind valós hírdetésnek bizonyult, létező személy létező, a hírdetésben is leírt állást kínálta.

Köszönöm minden álláskerső nevében, és sok sikert hozzá.

Szénásiné Tasnádi ANi · http://kooperacio.com/munkacentrum 2008.10.12. 15:31:09

Üdvözletem, és köszönöm a lehetőséget! Nagyon profi az oldal, szeretek itt hirdetni! Egy kérésem van: ha megoldható technikailag, jó volna, ha az álláshirdetés-feladásoknál egyszerre is be lehetne jelölni az összes megyét ( = országos hirdetést feladni), és nem kellene külön-külön bepipálgatni mindet. Ez az egy észrevételem van, - előre is köszönöm a segítséget! A portál többi része nagyon igényes, nagyon jól van kialakítva, és óriási a választék is! Csak gratulálni tudok. További sok sikert, minden jót, tisztelettel: Szénásiné Tasnádi Annamária / Győr.

Szénásiné Tasnádi ANi · http://kooperacio.com/munkacentrum 2008.10.12. 15:37:24

Gratulálok az oldalhoz, nagyon profi! Egyetlen javaslatom van: a hirdetések feladásánál (álláshirdetések elsősorban) jó volna, ha az összes megyét egyszerre is be lehetne jelölni ( = országos szintű hirdetésfeladás), mert így egyesével bejelölgetni kissé fárasztó. Egyébként tényleg szuper az egész!!
Üdvözlettel, tisztelettel: Szénásiné ANi / Győr.
süti beállítások módosítása